Alaca'daki öğrenci yurduna tam not verdiler
banner135

Ziyarete Alaca Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen ilçe Başkanı Kadir Şimşek, Genç Memur-Sen Başkanı İslam Şimşek ve Diyanet-Sen Başkanı Veyis Yağlı katıldı.

Alaca Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen ilçe Başkanı Kadir Şimşek, Genç Memur-Sen Başkanı İslam Şimşek ve Diyanet-Sen Başkanı Veyis Yağlı, "Ziyarette, idarecilerimizin büyük bir azim, fedakarlık ve çalışma azimlerine şahit olduk. Devletimizin geleceğimizin teminatı gençlerimize sağladığı adeta beş yıldızlı otel konforuna ve hizmetine şahit olduk. Banyosu, tuvaleti, dolabı, ders çalışma masası içinde 4 kişilik odaları, yemekhanesi, kafeteryası, kantini, mescidi, konferans salonuna kadar her türlü ihtiyacın düşünüldüğü, yüksekokulun hemen yanında çok güzel bir yaşam alanı hayata geçirilmiş.

Kız ve erkek yurdu olarak, müracaat eden tüm öğrencilere barınma imkanı sunulan ve inşaatı yeni biten yurdun eğitim öğretime hazır hale gelmesinde büyük emek harcayan yurt müdür vekili Yasin Koçak ve müdür yardımcısı Salih Sever beylere Alaca Memur-Sen teşkilatı olarak teşekkür ediyorum.

Bu vesileyle KYK personeline ve öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılının ve yeni yurtlarının hayırlı olmasını diliyoruz" şeklinde açıklama yaptılar.

​​​​​​​

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.