Alaca'daki mesleki çalışma programına katıldı
banner135

İl Milli Eğitim Müdürümüz Yakup Sarı, 2020-2021 eğitim öğretim yılı Mesleki Çalışma Programı döneminin üçüncü gününde Alaca Büyük Hırka Köyü İlk-Ortaokulu, Zübeyde Hanım Anaokulu, Mimar Sinan İlkokulu ve İmam Hatip Ortaokulu, Cumhuriyet İlkokulu ve Hüseyin Gazi İlkokulu ile Alaca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek öğretmenler ile bir araya geldi.
Öğretmenler ile yaptığı sohbetlerde, Covid-19 salgınına karşı koruyucu ve önleyici tedbirler ile okulda uyulması gereken kurallardan bahseden İl Milli Eğitim Müdürü Sarı, "2020-2021 yeni eğitim öğretim yılının herkes için hayırlara vesile olmasını temenni ettiğini söyledi.
Covid-19 salgın hastalığına karşı Çorum merkez ve ilçelerdeki tüm okullarda hijyen başta olmak üzere her türlü önlemleri aldıklarını belirten Sarı, "İnşallah yeni normal sürecinde okullarımızı hep birlikte eğitim-öğretime açıp yeniden yüz yüze eğitime başlayacağız." dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Yakup, "Bakanlığımızın belirlediği Covid-19 tedbirlerine uygun olarak hazır olduğu, gerek yüz yüze eğitim, gerekse uzaktan eğitim ile her türlü alanda eğitim öğretime hazırız, öğrencilerimizle buluşuruz" dedi. Öğretmenlerin ve idarecilerin uzaktan eğitim sürecinde gösterdikleri ve gösterecekleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkür eden Sarı, okul ziyaretlerini tamamlayarak Alaca'dan ayrıldı.

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.