Alaca'da kariyer günleri etkinlikleri
banner135

Alaca Şehit Nedim Tuğaltay Anadolu Lisesi Rehber Öğretmenleri Feyza Adak, Mesut Önen ile Alaca Şehit Mehmet Kocakaya, Fen Lisesi Rehber Öğretmeni Kübra Erdoğan tarafından, üniversiteye hazırlık ve geleceği planlama sürecinde öğrencilerin meslekleri daha iyi tanıyabilmelerini sağlamak ve karar verme sürecini kolaylaştırmak amacıyla hem kendi hedefleri hem de hedefleri dışında farklı meslekleri de tanıma imkanı sağlayabilecekleri geniş katılımlı bir Kariyer Günleri düzenlendi.

Çorum’da faaliyet gösteren Arda Mimarlığın sahibi Sadık Arda ve Avukat Feyza Dugan bu haftaki Kariyer Günlerinin seminer konukları idi. Seminerde bu iki mesleğin incelikleri, çalışma alanları, geleceği gibi birçok konuda detaylı bilgi verildi. Gelişen dünyada, bu mesleği seçmenin öneminden de bahseden konuklar; öğrencilerin sorularını da cevapladı. Keyifli, akıcı, görsellerle süslü geçen sunum sonrası öğrenciler akıllarına takılan soruları da sorarak bilgi aldılar. Mimar Sadık Arda ve Avukat Feyza Dugan’a katılımlarından dolayı okul idaresi tarafından teşekkür edildi. 

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.