Akademik Kurul Toplantısı yapıldı
banner135

Hitit Üniversitesi Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu 2019-2020 Akademik Yılı Bahar Dönemi için ilk Akademik Kurul toplantısını gerçekleştirdi.
Akademisyenlerin katılımıyla ve Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Bahat Comba başkanlığında yapılan kurulda dönemlik akademik süreçler, sosyal faaliyetler, sınav tarihleri ve geçen dönemin değerlendirilmesi gibi başlıklar işlendi.
Son olarak 2019 yılında Meslek Yüksekokulda düzenlenen sosyal, kültürel ve akademik alanlarda başarı gösteren akademisyenlere Doç. Dr. Bahat Comba tarafından; Öğr. Gör. Bünyamin Çiçek için Akademik çalışmalarda gösterdiği katkılardan dolayı, Öğr. Gör. Eren Çete için MYO peyzajı ve kültürel faaliyetlerdeki katkılardan dolayı, Öğr. Gör. Remzi Bilgili için sosyal alanda yaptığı katkılardan dolayı, Öğr. Gör. Esra Özata için sosyal alanda yaptığı katkılardan dolayı, Öğr. Gör. İbrahim İlker Yurttaş için İş Güvenliği Eğitimi alanında yaptığı katkılardan dolayı, Öğr. Gör. Ömer Yıldız için Spor faaliyetlerindeki katkılarından dolayı, Dr. Öğr. Ü. Tuna Aydoğmuş için Spor faaliyetlerindeki katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eren ÇETE 4 yıl önce

tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim