6 kütüphanenin açılışı yapıldı
banner135

Dumlupınar İlkokulu’nda gerçekleştirilen açılış törenine Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan katıldı. Açılışlar Çorum genelinde 60 okulda canlı yayınla aynı anda gerçekleştirildi.
Milli Eğitim Bakanlığı'nın 'Kütüphanesiz Okul Kalmasın' projesi kapsamında Çorum'da 60 okulda kütüphane oluşturuldu. 60 okul arasında ilçemizde ise 6 okulda bulunan kütüphanelerin açılışları gerçekleştirildi. Çorum’da Vali Mustafa Çiftçi ve Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın katılımıyla Merkez Yatılı Bölge Okulu'nda düzenlenen programla 60 kütüphanenin toplu açılışı gerçekleştirildi. Alaca’da ise Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan, Dumlupınar İlkokulu’nda gerçekleştirilen törene katıldı. Arslan, kurdeleyi okul Müdürü Seyit Çimen ile birlikte kesti. İlçemizde aynı anda Dedekargın, Dumlupınar, Denizhan, Büyükhırka İlkokulu, Mehmet Akif Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu’nda gerçekleştirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.