57. Kütüphaneler Haftası'nda kitap sergisi düzenlendi
banner135

Sergiye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü personeli ve kursiyerleri katıldı. Açılan sergi pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştirildi. Pandemiden dolayı okulların davet edilmediği ifade edildi.
Konuyla ilgili bilgi veren kütüphane yetkilileri, şu açıklamayı yaptı: “Kütüphaneler, bir milletin kültür ve medeniyet birikiminin yansımasıdır. Bir milletin hafızasını oluşturan kütüphaneler, geçmişi geleceğe taşıyan kültür köprüleridir. Bizim kültür ve sanatımız; kitapla beslenen, kütüphane ile güçlendirilen bir alandır. Kültür ve medeniyet değerlerimizin yeniden inşası ve ihyası için kitap ve kütüphaneler mihenk taşıdır. Bir yandan yeni prestijli kütüphaneler yapılırken mevcut kütüphaneler de modernize edilerek daha da yaygınlaştırılmalıdır.
Eğer kalkınmak istiyorsak okuyalım ve okutalım. Kütüphaneleri daha yaygın hale getirelim. Yaşadığımız pandemi sürecinde gerek personellerimiz gerekse üyelerimizin sağlığını korumak için bizlerde gerekli önlemleri alarak halkımıza hizmet vermeye çalışıyoruz.
Maske ve sosyal mesafe kuralları, temizlik ve hijyen konusunda personellerimiz azami gayret göstermektedir. Kütüphanemize gelen okuyucularımızdan HES kodu talep ediyoruz. Bir an önce bu salgın hastalıktan kurtulmak için değerli halkımızın daha duyarlı olmalarını rica ediyoruz. Bu vesileyle, 57. Kütüphane Haftası kitap ve kütüphane severlere, ülkemize, milletimize ve tüm kütüphane çalışanlarına kutlu olsun...” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.