26 öğrenciye etkinlik sandığı dağıtıldı
banner135

Hayme Ana Anaokulu Müdürü Murat Çevik, Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Aysun Yaydemir ve Hayme Ana Anaokulu Okul Öncesi Öğretmeni Serkan Kartal yoğun kış şartlarına rağmen büyük bir özveriyle köylerdeki çocuklar da dahil olmak üzere çocuklara eğitim sandıklarını teslim ettiler.
Çocuklara sandık içerikleri anlatılarak yapılacak etkinlik örneklerini gösterildi. Kişisel bakım malzemeleri ve çok geniş kapsamlı etkinlik içeriğine sahip olan sandıkları alan çocukların mutlulukları gözlerinden belli oldu.
Aileler ve çocuklar çok mutlu olduklarını belirterek bu imkanı sağlayanlara çok teşekkür ettiler. Piktes projesiyle okul öncesi eğitime katılamayan çocukların gelişimlerinin evde bu etkinliklerle desteklenmesi amaçlanıyor. 

Şükrü Demiray

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.