Alaca'da uyuşturucu operasyonu
banner135

Narkotik timler tarafından il merkezi, Alaca ve Sungurlu ilçelerinde uyuşturucu madde satışının önlenmesine yönelik yapılan operasyonlarda Türk ceza kanunun 191 maddesinden yer alan uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçlarından 15 kişi, Türk ceza kanunun 188 maddesinden yer alan uyuşturucu madde imal ve ticareti yapmak suçundan ise 5 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheli şahısların üst araması, ev ve araçlarında yapılan aramalarda 15,70 gr esrar maddesi, 7,05 gr sentetik kannobinoid maddesi, 5,02 gr metamfetamin maddesi, 681 adet sentetik ecza, 1 adet yivsiz tüfek, 1 adet tabanca ve tabancaya ait 3 adet mermi ile 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

Emniyet müdürlüğünde yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 20 zanlıdan; uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçundan gözaltına alınan 15 kişi serbest bırakılırken, uyuşturucu madde imal ve ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edilen 5 zanlıdan 3 çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 2 zanlı ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.