Alaca'da kablo hırsızlığı
banner135

Alaca ilçesi İbrahim Köyü Değirmenönü mevkiinde yaşanan olayda yakalanan 2 şüpheli adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Çorum İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde son dönemde meydana gelen Haberleşme ve Enerji Nakil Kablosu hırsızlığı olaylarına yönelik yürütülen çalışmalarda; Çorum ili Alaca ilçesi İbrahim Köyü Değirmenönü mevkiinde, 20 Nisan 2021 günü saat: 23.00 sıralarında icra edilen devriye esnasına (2) şüpheli şahıs, Türk Telekom Müdürlüğüne ait kesilmiş halde (60) metre uzunluğunda telefon kablosu, kazma ve olayda kullanılan araç ile birlikte Alaca İlçe J.K.lığı ekiplerince yakalanmış ve sevk edildikleri Alaca Sulh Ceza Mahkemesince Adli Kontrol Şartı ile serbest bırakıldı.

Çorum İl J.K.lığı sorumluluk bölgesinde, hırsızlık olaylarının önlenmesi ve faili meçhul hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik çalışmalara devam edileceği bildirildi.

Şükrü Demiray

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.