Kilit taşı çalışmaları son hız devam ediyor
banner135

Alaca’da gerçekleştirilen kilit taşı döşeme çalışmaları son hız devam ediyor.

Kilit taşı döşeme çalışmaları Oruç, Ahlatçı, Cümle, Şehit Arslan, Adalet, Meskun, Misket, Hakan, Ramazan, Geçit, Ebru, Defne, Yeşilırmak, Şehit Enes, Numune, Gonca, sokaklarında tamamlanırken buralarda tretuvar ve yol çalışmaları devam ediyor.En son Sakat ve Yeşilırmak’ta çalışmalar son hızla bitirilme aşamasına geldi.
Yapılan yol çalışmaları hakkında bilgiler veren Alaca Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan; “amacımız ilçemizde tüm yollarımızın toz ve çamurdan bir an evvel kurtulmasını sağlamaktır. Bu anlamda belediye ekiplerimiz olarak seferber olduk ve çalışmalarımıza son hızla devam ediyoruz. Şu ana kadar yapılan yerin toplamı 14.500 oldu.” dedi.

İller Bankası, Kilittaşı çalışmalarını inceledi

Öte yanden,İller Bankası Ankara Bölge Müdürlüğü’nden Müdür Kamil Yılmaz ilçeye gelerek yapılan kilit taşı çalışmalarını yerinde inceledi.
Yapılan kilit taşı çalışmalarını ekip halinde inceleyen Arslan ve Yılmaz, gerekli görülen yerlere müdahaleler yapılarak eksik veya giderilmesi gereken yerlerin ve yeni yapılacak alanların çalışmalarını gerçekleştirdiler. 

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.