Alaca şahlanıyor!
banner135

Burada Koçhisar Barajı’nın sulama projesiyle ilgili bilgiler veren Kaya, barajın toplamda 120.000 dönüm alanı suluyacağını belirtti. Kaya, “Hemşerilerimizle istişarelerde bulunduk. Koçhisar Barajı 1. etapla 75.000 dönüm arazi suyla buluşturduk, inşallah bu sene 2 etabın ihalesinide yaptıracağız ve 45.000 dönüm araziyide su ile buluşturacağız. Toplamda 120.000 dönüm araziyi suya kavuşturuyoruz” dedi.

Tahıl pazarı ziyareti sonrası inşaatı bitme aşamasına gelen KYK yurdundan incelemelerde bulunan Kaya, 340 öğrenciye hizmet verecek KYK binasının son aşamasına gelindiğini ve otel konforunda olan odaları ile öğrencilere güzel bir hizmet sunulacağını, sosyal alan ve spor alanları ile Alaca’da üniversite eğitimi görecek öğrencilere yakışır bir yurt olacağını dile getirdi.

Ziyaretlerine devam eden Kaya, Belediye tarafından yapılan Kır Düğün Salonunda Kaymakamlık Hizmet Binasında ve Özelleştirme İdaresi Başkanlığından Belediyeye kazandırılan ve Belediye tarafından Makina Parkı yapılacak alanda incelemelerde bulunarak çalışmaları yerinde inceledi. Kaya konuşmasının "Makina Parkından boşalan 7.000 metrekare alana ise TOKİ yaptıracağımızın müjdesini hemşehrilerimize veriyoruz" dedi.

Alaca’nın çehresinin her geçen gün değiştiğini ve daha da modern bir şehir olduğunu belirten Kaya; "Alacamız her zaman bizlere sahip çıktı, bizde Alacamıza hak ettiğini hizmeti getirmek için tüm gayretimiz ile çalışıyoruz" diye konuştu.

Vatandaşlarlada bir araya gelen Kaya, Ak Parti İlçe Teşkilatı toplantısına katılarak ilçe teşkilatı ile istişarelerde bulundu. Kaya’ya Alaca ziyaretinde Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, İlçe Başkanı Ragıp Ağaçdan, İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerimiz ve teşkilat üyelerimiz eşlik etti.

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sükrü ulus 4 yıl önce

memleketimize hayirli ugurlu olsun,